Z razumevanjem konfliktov in odnosov do višje produktivnosti v živo na CPU november 2023

Zaradi dogodkov, na katere imamo in na katere nimamo vpliva, tudi zaradi hitrih sprememb na trgu, se mora veliko podjetij znati prilagajati. Prilagajati načine poslovanja, prilagajati načine vodenja. Zaposleni pa znati prilagajati načine dela.

Vse to prilagajanje zahteva  drugačen pogled na delo in drugačen način dela. Vemo pa, da ljudje sprememb ne želimo.  Večina si želi delati po ustaljenih navadah. Vse novo nam povzroča stres. Ko pa smo v stresnih situacijah nam ta kriza velikokrat služi kot izgovor, da delo prav zaradi stresa ni bilo opravljeno kot bi moralo biti.

Ko razumemo celoto, sprejmemo odgovornost za razvijanje svojih potencialov. Sprejmemo drugega človeka in z ustreznim reagiranjem vplivamo na njegova stališča.

Kako torej prepričati zaposlene ali pa kar samega sebe, da je čas za drugačen način dela in razmišljanja. Kateri so ključi, ki nam bodo pomagali do pozitivnih sprememb, da bo motivacija, predvsem pa učinkovitost višja. Vse to in še več vam povemo na delavnici.

KAJ VAS BOMO NAUČILI:

 • Kako stres in konfliktne odnose uporabiti za razvoj osebnega potenciala. Oboje je sestavni del življenja, potrebno ju je samo znati upravljati.
 • Predstavitev metod spreminjanja miselnosti zaposlenih. Zato bo lažje sprejemanje odgovornosti. Višja bo pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost na skupne in posamezne cilje.
 • Predstavitev metod, kako zvišati psihično in čustveno stabilnost. V času hitrih sprememb je ohranjanje »trezne« glave, mirno reagiranje na težke situacije zelo pomembno.
 • Predstavljena bodo čustva, ki nas zavirajo pri delu in v osebnem življenju, in metode, kako jih obvladati, da bomo z manj naredili več.
 • Kako z čustveno inteligentnostjo povečati uspešnost, kako jo razvijati (raziskave kažejo, da je kar 85.90% uspešnosti povezane s čustveno inteligenco). Kako s tem, ko znaš »prebrati sogovornika ali sebe«, pričneš z usmerjanjem mišljenja in vedenja.
 • Novi pogledi na obvladovanje stresa. Zakaj je stres odraz našega notranjega delovanja. Kako spoznati, zakaj nekdo deluje kot deluje in kako mu pomagati, da bo vse te stresne situacije znal obvladati.

Delavnico priporočamo:

Vsem vodjem, funkcijskim vodjem, strokovnjakom na svojih področjih, kadrovskih službam. Priporočljiva za vse zaposlene, ki si želijo zvišati produktivnost in z manj napora narediti več.

Cena  delavnice in popust:

 • kotizacija znaša 150,00 EUR + 22% DDV (183,00 z DDV-jem)
 • 15% popust nudimo za predprijave in plačila kotizacije do 17. 10. 2023

Dodana vrednost:

Nakup knjige »Odzovi se na klic, zaživi svoj poklic«, avtorice in predavateljice Florence Maria Bratuž, po promocijski ceni 22€ brez DDV (nismo davčni zavezanci).

Predavateljica:

Florence Maria Bratuž,  dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov, deluje kot inspiracijska voditeljica za uvajanje sprememb razmišljanja in poslovanja v podjetjih. Je strokovnjakinja za povečanje motivacije in višanje povezanosti zaposlenih na vseh nivojih znotraj podjetja. Preko VinKom metodologije  pomaga do organizacijske kulture v podjetju, ki zaposlene notranje motivira. Zna prepoznati in prebuditi strast ter avtentičnost podjetja. Postavi jasno opredelitev odgovornosti za doseganje želenega končnega cilja. Svoje osnovno znanje kadrovske izobraževalne smeri je nadgrajevala in pridobila mednarodni certifikat:  Za Profiles International svetovalko ProfileXT®, ki meri ključne dejavnike uspešnosti, DYNAMIC LEADERSHIP COACH/ Sirius Personal Transformation, THETA MED certifikat. Njena posebnost je, da kot zunanja svetovalka zaradi izkušenj, ki jih je pridobila skozi svojo kariero, prepozna energijsko dinamiko znotraj podjetja. Razvila je VinKom filozofijo, ki v ljudeh prebudi motivacijo za spremembo in razvoj. Kot podjetnica z izkušnjami v  gospodarstvu, tudi v avtomobilski industriji in izkušnjami v prodaji ve, kako motivirati, kako prepričevati, da bodo poslovni rezultati odlični.

Datum

14 Nov 2023
Expired!

Čas dogodka

9:00 - 12:20

Čas dogodka

 • Časovni pas: America/New_York
 • Datum: 14 Nov 2023
 • Ura: 3:00 - 6:20

Cena

183,00€

Lokacija

CPU
Kategorije

Organizator

Center za poslovno usposabljanje
Telefonska številka
01 5897 659
Elektronski naslov
info@cpu.si
Website
https://cpu.si

Govorec