Zaključna konferenca projekta Akademija za kombinirano učenje

Vabimo vas na predstavitev razvitega kombiniranega učnega modela za srednje strokovno izobraževanje na področju strojništva.

Razvita učna gradiva so rezultat poglobljenega sodelovanja med gospodarstvom oz industrijo, ki potrebuje taka znanja in izobraževalnimi institucijami. Želimo vam prikazati, kaj vse smo razvili, odkrili. Predstavili bomo trende v razvoju učenja in poučevanja, ter katere kompetence so tiste, ki bodo dijakom ob vstopu na trg dela  pomagale, da bodo kot zaposleni hitreje samostojno opravljali delovne zadolžitve.

Na konferenci prejmete poleg predstavitev gradiv in predstavitev najnovejših smernic poučevanja in učenja tudi Priročnik z kompetencami 21. stoletja,  priložnostna promocijska darilca, predvsem pa veliko idej in konkretnih  predlogov, kako poučevati in učiti v obdobju hitrih sprememb.

Vabljeni zaposleni v izobraževalnih institucijah, pa tudi predstavniki gospodarstva, tudi tisti, ki ste mentorji na programih strojništva.

Vsi udeleženci prejmejo v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive, ustrezno potrdilo. 

Datum

03 Apr 2024
Expired!

Čas dogodka

9:00 - 17:00

Čas dogodka

  • Časovni pas: America/New_York
  • Datum: 03 Apr 2024
  • Ura: 3:00 - 11:00

Lokacija

Hotel A
pri odcepu Žalec

Organizator

Nives Šircelj
Telefonska številka
01 5897 659
Elektronski naslov
nives.sircelj@cpu.si