Novosti pri vodenju evidenc o izrabi delovnega časa – spletni seminar od 11.00 – 12.30

Od 20.novembra 2023 dalje bo potrebno delovni čas evidentirati drugače za vse zaposlene. Objavljen je bil  Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A). Novela namreč določa med drugim podrobnejše podatke, ki se bodo morali voditi v evidenci o izrabi delovnega časa. Prav tako opredeljuje obliko vodenja evidenc.

Delodajalec mora ustrezno voditi vse evidence o zaposlenih in sicer o izrabi delovnega časa, o stroških dela in oblikah reševanja raznih delovnih sporov, zato je poznavanje teh določil zelo pomembno.

Potrebno je vedeti, kaj je dolžnost delodajalca vezano na vodenje evidenc delovnega časa prav tako, kakšne so pravice zaposlenih vezano na seznanjanje s podatki iz evidenc o izrabi delovnega časa.

Če vas zanima kako se po novem  vodi evidence delovnega časa za zaposlene, kako za študente, dijake na praktičnem usposabljanju, za vajence, upokojence, za izvajalce, ki opravljajo kratkotrajno  delo  vas vabimo na spletni seminar.  Globe za kršitev določb delovnega časa so določene, zato  priporočamo, da se pozanimate in se izognete  težavam, ki lahko nastanejo iz tega naslova.

Vsebina spletnega seminarja:

 • Kakšne spremembe prinaša novela ZEPDSV-A?
 • Kaj vse mora po novem vsebovati evidenca o izrabi delovnega časa?
 • Ali je elektronsko vodenje evidence o izrabi delovnega časa obvezno za vse delodajalce?
 • Katere so najpogostejše napake pri vodenju evidence o izrabi delovnega časa in kako se jim izogniti.
 • Odgovori na vprašanja

Komu je namenjen seminar:

Spletni seminar je namenjen kadrovikom, računovodjem in tistim, ki obračunavajo stroške dela, poslovnim sekretarjem, direktorjem, vodjem in vsem, ki se pri svojem delu ukvarjajo z kadrovskimi evidencami in vodenjem zaposlenih.

Predavateljica:

Tanja Bohl, iz Odvetniške pisarne Bohl  je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003 se je zaposlila v Odvetniški pisarni Miro Senica in odvetniki, kariero pa nadaljevala kot odvetnica in kasnejša partnerica v Odvetniški pisarni Ulčar & partnerji. Od maja 2013 je aktivna v lastni odvetniški pisarni, in sicer Odvetniški pisarni Bohl d.o.o. Specializirana je za področje delovnega prava, iz katerega je zaključila tudi specialistični študij na Pravni fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv specialista za področje delovnega prava pri Odvetniški zbornici Slovenije. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z zastopanjem delodajalcev in delavcev v postopkih pred sodiščem ter zlasti s svetovanjem delodajalcev s celotnega področja delovnih razmerij.

Kotizacija:

 • Redna cena: 120,00 Eur + 22% ddv (146,40 Eur)
 • Redna cena -15% popust za predprijave in plačila do 16.10. 2023= 102,00 Eur + 22% ddv (124,44 Eur)
 • Člani GZS -35% popust z predprijavo in plačilom do 16.10. 2023= 78,00 Eur + 22% ddv (95,16 Eur)
 • Člani GZS -20% popusta= 96,00 Eur + 22% ddv (117,12 Eur)

POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO

Cena za udeležbo vključuje:

 • PDF gradivo
 • Posvetovanje z predavateljico
 • Izdaja potrdila o udeležbi (v PDF obliki)

Datum ON-LINE seminarja: 23.10. 2023, od 11.00 do 12.30 ure.

Za udeležbo preko on-line prenosa (ZOOM) potrebujete le računalnik in dostop do interneta.  Navodila in napotke prejmete na vaš elektronski naslov-3 dni pred izvedbo.

Predavateljica bo z veseljem odgovarjala tudi na vaša vprašanja, zato že pred seminarjem razmislite, kaj vse bi jo lahko vprašali.

Predračun

PRIJAVA NA DELAVNICO

Datum

23 Oct 2023
Expired!

Čas dogodka

11:00 - 12:30

Čas dogodka

 • Časovni pas: America/New_York
 • Datum: 23 Oct 2023
 • Ura: 5:00 - 6:30

Organizator

Center za poslovno usposabljanje
Telefonska številka
01 5897 659
Elektronski naslov
info@cpu.si
Website
https://cpu.si

Govorec