Informativni dan Višje strokovne šole CPU

Vabljeni na informativni dan Višje strokovne šole CPU dne, 16. 2. 2024 ob 12.00 ali ob 16.30.

Predstavili vam bomo programe ekonmomist, poslovni sekretar, inženir gradbeništva ter novost inženir računalništva in informatike.

 

Za dodatne informacije pokličite v refetat VSŠ CPU na telefon 01 5897 662 ali nam pošljite sporočilo na e – naslov: julijana.rifl@cpu.si

 

Datum

16 Feb 2024
Expired!

Čas dogodka

12:00 - 16:30

Čas dogodka

  • Časovni pas: America/New_York
  • Datum: 16 Feb 2024
  • Ura: 6:00 - 10:30

Več informacij

Read More

Lokacija

Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana
KARDELJEVA PLOŠČAD 27 A, LJUBLJANA
Website
https://goo.gl/maps/Sr53DwqE7chbtzQu8
Kategorije

Organizator

Barbara Krajnc
Telefonska številka
01 5897 655
Elektronski naslov
barbara.krajnc@cpu.si
Read More

Govorec

  • Barbara Krajnc

    Barbara Krajnc več kot 25 let deluje na področju poklicnega in strokovnega izobraževanja in izobraževanja odraslih. Sodeluje v strokovnih delovnih skupinah, ki pripravljajo javno veljavne izobraževalne programe in programe usposabljanja, v delovnih skupinah, ki pripravljajo sistemske rešitve in ukrepe na področju poklicnega in strokovnega izobraževanja in je vključena v več mednarodnih projektov s tega področja. Od leta 2009 je ravnateljica Višje strokovne šole Centra za poslovno usposabljanje pri GZS v Ljubljani, predavateljica za področje poslovnega komuniciranja in vodenja ter organizatorka prakse z izkušnjami iz vodenja, organiziranja delovnih procesov, moderiranja učnih in delovnih skupin, reševanja konfliktov, komuniciranja in mentoriranja. Je članica dveh nadzornih svetov javnih zavodov, članica Strokovnega sveta RS za poklicno in strokovno izobraževanje in Strokovnega sveta RS za visoko šolstvo. Njena vloga je uveljavljanje potreb podjetij v sistemskih rešitvah na področju izobraževanja. Zelo dobro pozna izzive podjetij pri zagotavljanju bodočih sodelavcev, zato v zadnjih petih letih aktivno dela s kadrovskimi službami in mentorji v podjetjih, usposablja, izvaja delavnice in pripravlja zaposlene različnih ravni na prenos znanja in veščin na mlade, ki so še v procesu izobraževanja in na nove sodelavce, ki prihajajo v organizacije in iščejo nove priložnosti. Kot ekspert GZS za področje izobraževanja strokovno sodeluje z Ministrstvom za šolstvo pri izgradnji in uveljavljanju sistema vajeništva.