8. decembra 2022 je v Ljubljani potekal že 2. mednarodni sestanek projekta RetRail Erasmus+ (New Trends in Retail Commerce).

Srečanje je gostil GZS CPU. V živo so se srečanja udeležili partnerji iz naslednjih organizacij – CAMARA OFICIAL DE COMERCIO INDUSTRIA, SERVICIOS Y NAVEGACION DE VALENCIA – Španija, COORDINA ORGANIZACIÓN DE EMPRESAS Y RECURSOS HUMANOS, S.L. – Španija, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est – Romunija, AINTEK SYMVOULOI EPICHEIRISEON EFARMOGES YPSILIS TECHNOLOGIAS EKPAIDEFSI ANONYMI ETAIREIA – Grčija, HEARTHANDS SOLUTIONS LIMITED – Cyprus, CENTRO DE FORMACAO PROFISSIONAL PARA O COMERCIO E AFINS – Portugalska, GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE CENTER ZA POSLOVNO USPOSABLJANJE – Slovenija). Bolgarski partnerji (RUSENSKA TARGOVSKO INDUSTRIALNA KAMARA) so se srečanja udeležili virtualno.

Sestanek je bil namenjen pregledu ocene prvega projektnega rezultata (Priročnik “Novi trendi v maloprodaji” za vodje in lastnike maloprodajnih trgovin), diskusiji o in predstavitvam 10 učnih modulov, ki smo jih skupaj ustvarili v sklopu drugega projektnega rezultata (E-usposabljanje “Novi trendi v maloprodaji” za zaposlene v maloprodaji) in predstavitvi metodologije usposabljanja, ki bo izdelana znotraj tretjega projektnega rezultata (“Novi trendi maloprodaji” Usposabljanje za trenerje usposabljanja v podjetjih in v poklicnem izobraževanju).

 Z intenzivnimi diskusijami tokom enodnevnega sestanka smo skupaj dosegli velik napredek na področju vseh projektnih rezultatov. Srečanje v živo je ravno tako prispevalo k boljšem sodelovanju in komunikaciji projektnih partnerjev.

Drugo srečanje v Ljubljani se je izkazalo kot zelo uspešno, kjer smo s sodelovanjem vseh partnerjev pripeljali projekt na nov nivo in s tem dosegli, da smo še korak bližje k sestavi učinkovitega in kvalitetnega programa usposabljanja na področju novih trendov v maloprodaji.

Če vas ali vašo organizacijo zanimajo novi trendi na področju maloprodaje in želite prispevati ali preprosto spremljati razvoj projekta Retail, lahko za več informacij obiščete našo spletno stran: www.retrail.eu ali pa nas spremljate preko našega Facebook profila https://www.facebook.com/RetRail.project

 

About petra