Naši seminarji

Seznam naših aktivnih izobraževanj
Žičničarstvo in nadzor na smučiščih: izvajamo vsa usposabljanja za nadzornike smučišč ter usposabljanja in preverjanje strokovne usposobljenosti osebja za obratovanje žičniških naprav: vodje obratovanja žičniških naprav in njihovi namestniki, strojniki žičniških naprav, strojniki – vozniki žičniških naprav, posebna strokovna dela z vrvmi.
Vse o poklicih povezanih z varovanjem: Varnostni menedžer, Varnostni tehnik, Varnostnik čuvaj, Varnostnik nadzornik, Varnostnik telesni stražar, Varnostnik, Pooblaščeni inženir varnostnih sistemov
Trajanje: 2 dni (15 ur)
ZA ZAKLJUČENE SKUPINE in interne izvedbe! V svetu najbolj priznana metoda za izboljšanje osebne in poslovne produktivnosti tudi na CPU. Gremo To Dokončat – Osnove GTD®. Vzpostavite ravnovesje med službenim in zasebnim. Z metodo GTD® boste razmišljali in delovali bolj kreativno, strateško in osredotočeno.
Vsi termini preverjanje NPK na enem mestu! Izberite kvalifikacijo in termin in poslali vam bomo vse potrebne informacije ter priloge. V kolikor potrebujete tudi svetovanje, pokličite in dogovorili se bomo.
Trajanje: APRIL 2018 od 14. - 19. ure
Nadgradnja znanja za preglednike električnih in strelovodnih inštalacij - Izkušnje kažejo, da se pregledniki srečujete s problemi, tako pri vizualnem pregledu, preizkusih in meritvah, kot pri izdelavi ustreznega preglednega poročila. Z udeležbo na seminarju boste dobili nasvete in sprotne odgovore na vaša vprašanja.
120 EUR + 22% DDV
Trajanje: 1 dan
Pridobite NPK izvajalec del visokih gradenj ali NPK izvajalec del nizkih gradenj. Aktualni termini so razpisani v prilogi Vloga za 2017.
184,00 EUR (opr. DDV)
Oglejte si, kakšne prihranke prinašajo zgodnje prijave. Bonusi so različni glede na program in so med 10 – 15%. Načeloma velja, da se za zgodnje prijave štejejo prijave in plačila do 30 dni pred razpisanim izobraževanjem. Preverite pri katerih programih lahko ujamete zgodnje prijave.
Trajanje: 9.00 - 11.15
Pričetek: 30.11.2017
PREDAVANJE - Kaj morate vedeti, predno se lotite resnejših organizacijskih sprememb ali projektov za dvig komunikacije in odnosov v podjetju. Pridite na 3 urno predavanje za zelo ugodno ceno 30,00 +DDV.
36,60 EUR z DDV
Trajanje: 2 dni, od 13. - 16.15
Pričetek: 11.12.2017
Delavnica na kateri boste spoznali, da telefonska prodaja in izterjava nista tabu, ampak normalen del prodajnega procesa.
190,00 EUR + DDV (231,80 EUR)
Trajanje: od 13.30 do 19.30
Pričetek: 15.11.2017
Uspešno opravljeno usposabljanje je eden od pogojev, ki jih mora izpolnjevati kandidat, če želi pridobiti službeno izkaznico za delo nadzornika na smučišču.
optera is open source marketing automation