Naši seminarji

Seznam naših aktivnih izobraževanj
Preglejte koledar in izberite seminar, usposabljanje, učno delavnico, pripravo na izpit ali se prijavite na preverjanje znanja po NPK. Vsa usposabljanja izvedemo tudi za zaključene skupine po naročilu podjetij in organizacij.
Prelistajte aktualni katalog
Trajanje: Akcija traja do 30 dni pred pričetkom!
Zgodnje prijave prinašajo prihranke. Bonusi so različni glede na program in so med 10 – 15%. Načeloma velja, da se za zgodnje prijave štejejo prijave in plačila do 30 dni pred dogodkom.
-10% in -15%
ZA ZAKLJUČENE SKUPINE! Vzpostavite ravnovesje med službenim in zasebnim. Z metodo GTD® boste razmišljali in delovali bolj kreativno, strateško in osredotočeno. 2 dni (15 ur)
V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc so na voljo strokovna izobraževanja namenjena zaposlenim (starejši od 45 let) s srednjo strokovno, poklicno ali nižjo izobrazbo.
Novo znanje za nov začetek.
  Preglejte ponudbo!
Kaj je NPK Nacionalna poklicna kvalifikacija
Vsi termini preverjanje NPK na enem mestu! Izberite kvalifikacijo in termin in poslali vam bomo vse potrebne informacije ter priloge. Za osebno svetovanje pokličite 01 5897 668.
Vse o poklicih povezanih z varovanjem: Varnostni menedžer, Varnostni tehnik, Varnostnik čuvaj, Varnostnik nadzornik, Varnostnik telesni stražar, Varnostnik, Pooblaščeni inženir varnostnih sistemov
Pričetek: 15.12.2018
Žičničarstvo oziroma usposabljanje delavcev s področja žičničarstva je urejeno in predpisano s pravilniki. CPU je pooblaščeni izvajalec za usposabljanje in izvajanje preizkusov strokovne usposobljenosti za osebja za obratovanje žičniških naprav.