Naši seminarji

Seznam naših aktivnih izobraževanj
  Preglejte ponudbo!
Trajanje: Akcija traja do 30 dni pred pričetkom!
Zgodnje prijave prinašajo prihranke. Bonusi so različni glede na program in so med 10 – 15%. Načeloma velja, da se za zgodnje prijave štejejo prijave in plačila do 30 dni pred dogodkom.
-10% in -15%
Vsi termini preverjanje NPK na enem mestu! Izberite kvalifikacijo in termin in poslali vam bomo vse potrebne informacije ter priloge. Za osebno svetovanje pokličite 01 5897 668.
V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc so na voljo strokovna izobraževanja namenjena zaposlenim (starejši od 45 let) s srednjo strokovno, poklicno ali nižjo izobrazbo.
Vse o poklicih povezanih z varovanjem: Varnostni menedžer, Varnostni tehnik, Varnostnik čuvaj, Varnostnik nadzornik, Varnostnik telesni stražar, Varnostnik, Pooblaščeni inženir varnostnih sistemov
Novo znanje za nov začetek.
Prelistajte aktualni katalog
Kaj je NPK Nacionalna poklicna kvalifikacija
ZA ZAKLJUČENE SKUPINE! Vzpostavite ravnovesje med službenim in zasebnim. Z metodo GTD® boste razmišljali in delovali bolj kreativno, strateško in osredotočeno. 2 dni (15 ur)
Preglejte koledar in izberite seminar, usposabljanje, učno delavnico, pripravo na izpit ali se prijavite na preverjanje znanja po NPK. Vsa usposabljanja izvedemo tudi za zaključene skupine po naročilu podjetij in organizacij.
Žičničarstvo oziroma usposabljanje delavcev s področja žičničarstva je urejeno in predpisano s pravilniki. CPU je pooblaščeni izvajalec za usposabljanje in izvajanje preizkusov strokovne usposobljenosti za osebja za obratovanje žičniških naprav.
Trajanje: 2 dni
Pričetek: 03.12.2018
Se želite bolje znajti v odnosih v kolektivu? Poudarek bo na predstavitvi pomena upravljanja s čustvi v poslovnih okoljih. Ob vsaki razlagi bo tudi konkretni prikaz oz. opravljanje nalog.
231,80 EUR z DDV