Vsebina in prijava

Seminar se izvaja samo za zaključene skupine. Termin 22. 5. 2018 je odpovedan.

Digitalizacija delovnih mest za računovodje

Industrija 4.0 in digitalna transformacija prinašata v poslovanje podjetij nove izzive, med katerimi je tudi digitalizacija delovnih mest. Stalne spremembe na trgu zahtevajo prilagoditev digitalizaciji vseh deležnikov v podjetjih. Potrebne digitalne kompetence se razlikujejo od delovnega mesta do delovnega mesta.

digitalizacija-računovodstvo

V sodelovanju z Slovensko IKT industrijo in drugimi deležniki smo pripravili programe, ki zajemajo specifična znanja in spretnosti za večjo učinkovitost uvajanja digitalnih delovnih mest in uporabe orodij za to. Trenutno se najbolj hitro spreminjajo delovna mesta v financah velikih podjetij in računovodij na splošno.

Vabimo vas da se pridružite programu za digitalizacijo delovnih mest računovodij.


Program

Digitalizacija z vidika davkov in računovodstva – mag. Tanja Urbanija

Digitalizacija poslovanja strank SME računovodstev – Igor Zorko

 • digitalna preobrazba
 • digitalizacija dela in spremembe na trgu
 • spremembe v načinu dela in orodjih v računovodstvu

Nova orodja v financah in računovodstvu in potrebne digitalne spretnosti računovodje – Brigita Meglič

 • funkcije ERP
 • odprava skeniranja
 • avtomatsko poročanje
 • eRačuni

Učinki digitalizacije na večjo učinkovitost in nove poslovne modele – dr. Rok Bojanc 


 

Zakaj priti na seminar?

Ker:

 • vam bomo na praktičen način prikazali, kako prilagoditi svoje poslovanje digitalni transformaciji,
 • kako spremljati in ostati v stiku z aktualnimi spremembami na trgu storitev ter
 • boste dobili vpogle v sodobne rešitve, ki vam bodo pomagale in olajšale prehod v digitalno poslovanje.

 

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen računovodjem v srednjih, malih in mikro podjetjih in izvajalcem računovodskih storitev.

 

O predavateljih

Z vami bodo naslednji strokovnjaki:

Mag. Tanja Urbanija dela kot davčna svetovalka v okviru mednarodne svetovalne hiše BDO svetovanje d. o. o. V letu 2001 je pridobila certifikat za uspešno opravljen izpit za davčnega svetovalca, ki ga podeljuje Zbornica davčnih svetovalce Slovenije. Objavlja članke v strokovnih publikacijah ter sodeluje pri pripravi in izvedbi številnih strokovnih predavanj. Ker je svojo poklicno pot začela v računovodskem servisu se še sedaj posveča predvsem praktičnim procesom in modernizacijBrigita Meglič, tehnolog storitvenega centra, Datalab SI d.o.o.

Brigita Meglič je svojo poslovno pot začela v manjšem podjetju kot poslovna sekretarka. Tehnologija, ki so jo takrat uporabljali in želja po dodatnem znanju, sta jo kmalu pripeljala do uporabe sodobnejših tehnologij in s tem tudi različnih programov in orodij, ki so ji olajšali vsakodnevno delo. Takrat se je srečala s poslovnim programom PANTHEON in našla področje, ki jo še danes veseli in motivira. Svoje znanje je pričela prenašati na druge, ukvarjala se je s prodajo, kasneje tudi s podporo uporabnikom ter izvedla večje število predavanj in delavnic. Leta 2009 se je pridružila podjetju Datalab, kjer uresničuje svoje poslanstvo.

Dr. Rok Bojanc je zaposlen v podjetju ZZI d. o. o. Že več kot 20 let deluje na področju elektronskega poslovanj, informacijske varnosti in standardizacije poslovanja. V SRIP Pametna mesta in skupnosti vodi horizontalo Digitalna transformacija, aktivno sodeluje v Nacionalnem forumu za eRačun. Je avtor in soavtor več znanstvenih člankov, knjig in priročnikov s področij elektronskega poslovanja, elektronske hrambe, informacijske varnosti, računalniških omrežij in strežniških sistemov. Je docent na Univerzi na Primorskem in Visoki šoli za poslovne vede v Ljubljani, poleg tega redno predavana na konferencah in seminarjih.

Igor Zorko je priznani poslovni strokovnjak in govornik na različnih dogodkih v zvezi z digitalno transformacijo, industrijo 4.0, digitalizacijo podjetij (eArchiving, eInvoicing, elektronska izmenjava podatkov – EDI, ..) tako v smislu spodbujanja digitalnih sprememb kot tudi poklicnega predavatelja. Je podpredsednik Gospodarske zbornice Slovenije, promovira in zastopa slovenski IKT sektor, aktivno se prizadeva za digitalizacijo v Sloveniji, poslovno digitalizacijo in je pobudnik za nacionalno digitalno koalicijo – digitalna.si. Je aktivni član v združenjih, kot so Slovenski nacionalni forum za eRačun, v delovni skupini eSlog, pobuda za prihodnost regije Zahodnega Balkana in drugi. V svoji 20 letni karieri v ZZI je pridobil veliko izkušenj na področju razvoja poslovnih rešitev, interoperabilnosti, e-poslovanja, digitalizacije in standardizacije e-poslovanja.

 

Pokličite za ponudbo.

Urša Naveršnik, 01 5897 651

 

Podatki o seminarju
 • Trajanje : 6 ur (9:00 - 14:00)
 • Kontaktna oseba : Urša Naveršnik, ursa@cpu.si, 01 5897 651