Naladnje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This dogodek has passed.

Stres: kako ga preprečiti in obvladati, januar 2019

22.01. - 09:00 - 14:00

Obvladovanje stresa(1)

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, s katere boste odšli popolnoma opremljeni z znanjem za učinkovito premagovanje stresa. S pomočjo veliko praktičnih vaj in primerov vas bomo naučili:

  • Kako se pripraviti na to, da doživiš najmanj stresnih situacij?
  • Kako vnaprej odstraniti možnosti za nastanek stresnih situacij.

Takoj po delavnici boste imeli dovolj znanja in sistematičnega pristopa, da boste sami začeli izvajati ustrezne vaje in se učinkovito soočiti s stresom.


Še nekaj o samohipnozi

Samohipnoza je zelo učinkovita metoda samopomoči in pomaga pri premagovanju nakopičenega stresa, utrujenosti, odvajanju od različnih “razvad”. Omogoča vam, da del dneva preživite v stiku s samim seboj, v miru in harmoniji. V odsotnosti uma, ki v času samohipnoze “počiva”. Ko um “počiva” ste najbolj sami s seboj. Taki kot resnične ste, brez konceptov, blokad in programov, ki jih ima naš um.
Večina ljudi v družbi ima določene želje, potrebe in cilje. Življenje postaja iz dneva dan vse bolj stresno, pritiski iz zunanjega sveta se stopnjujejo. Najboljša lastnost samohipnoze pa je, da jo lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam ter sami postanete gospodar svoje usode.

Podrobnosti

Datum:
22.01.
Čas:
09:00 - 14:00
Spletna stran:
https://www.cpu.si/education/stres/

Organizator

Urša Naveršnik
Telefon:
01 5897 651
Email:

Prizorišče

CPU
Kardeljeva ploščad 27a Slovenija + Google Map