SKRITA MOČ – ŠEST STEBROV USPEŠNEGA KADROVANJA september 2023

Proces kadrovanja je tisti, ki pomaga kadrovikom in selektorjem uspešno razvijati time v okviru poslovnih funkcij. Selekcijski postopek bo ob podpori dobro definiranih potreb, pravih in pravilno uporabljenih metod, vprašanj in presoj kompetenc, uspešnejši in učinkovitejši, izbrani kadri pa bodo po dobro načrtovanem procesu uvajanja hitreje postali integrirani del podjetja.

Avtorica priročnika Skrita moč – šest stebrov uspešnega kadrovanja je v sproščeno poljudnem, a kljub temu strokovno praktičnem jeziku, v pripoved vpletla svoje dolgoletne izkušnje s kadrovskega področja. Obogatila jih je s primeri dobrih in katastrofalnih praks, posebna dodana vrednost pa so nasveti in orodja za podporo procesom kadrovanja.

Na seminar ste vabljeni vsi, ki sodelujete pri pridobivanju in izbiranju novih sodelavcev, se soočate z novimi razmerami na trgu dela, upravljate ekipe in skrbite za njihovo uspešnost. Vse pomembnejši je etični pristop k procesom kadrovanja, kar krepi dobro ime delodajalcev in podjetje ob tem lažje pritegne usposobljene kadre.

Predavateljica bo na praktičnih primerih izpostavila ključne točke kadrovanja v do sedaj neznanih pogojih pomanjkanja kadrov na trgu dela in predstavila nasvete ter priporočila za uspešno izvedbo kadrovskega procesa.

Predavateljica:

Mileno Pervanje že vso kariero zanimajo ljudje, predvsem pa njihov pomen za uspešnost podjetij in organizacij. Sodelovala je pri stotinah selekcijskih postopkov v podjetjih in organizacijah doma in širom po Evropi. Največkrat presoja kompetence ključnih kadrov in kandidatov za strateške pozicije, člane uprav, financ, revizije, računovodstva in kadrovskega menedžmenta.

Je izjemna strokovnjakinja na področju kadrov, ki svoje delo opravlja z občutkom za ljudi na obeh straneh pogajalske mize. Svoje znanje iz področja kadrovske stroke prepleta s poznavanjem ekonomije, podjetniških financ in organizacije.

Že od leta 2005 ima podjetje za kadrovsko svetovanje, vrsto let je sodelovala z družbo Amrop Adria, kjer je bila direktorica kadrovsko-svetovalnih projektov. Sodeluje pri izvedbah ocenjevalnih centrov in je licencirana presojevalka po metodologiji SHL. Zadnje obdobje se posveča individualnemu in skupinskemu kariernemu svetovanju, ki ga nadgrajuje z veščinami coachinga po metodologiji ICF (International Coaching Federation).

Predava nadzornim svetom, vodstvom družb in drugim vodstvenim strukturam, poleg tega pa  svoje znanje rada prenaša mladim, študentom in bodočim kadrovskim strokovnjakom. Je avtorica številnih strokovnih člankov in soavtorica priročnika Učinkovite metode iskanja in selekcije kadrov (2009).  Je aktivna članica programskega sveta pri Združenju nadzornikov Slovenije, Kadrovske zveze Slovenije in Združenja Manager. Letos je izšla njena nova knjiga, priročnik Skrita moč – šest stebrov učinkovitega kadrovanja, ki se je izkazala kot uspešnica.

Cena knjige, ki sicer znaša 62,00 EUR, je za udeležence seminarja samo 39,00 EUR.

CENA SEMINARJA in POPUST:

  • kotizacija znaša 210,00 EUR + 22% DDV (256,20 z DDV-jem)
  • 15% popust nudimo za predprijave in plačila kotizacije do 1. 9. 2023

Datum

21 Sep 2023

Čas dogodka

9:00 - 12:15

Čas dogodka

  • Časovni pas: America/New_York
  • Datum: 21 Sep 2023
  • Ura: 3:00 - 6:15

Lokacija

CPU
Kategorije

Organizator

Nives Šircelj
Telefonska številka
01 5897 659
Elektronski naslov
nives.sircelj@cpu.si

Govorec