NPK računovodja, 23. september 2024 (hibrid: on line in v živo)

Prijave zbiramo do 16. septembra 2024.


Certifikat NPK računovodja izkazuje vašo poklicno usposobljenost za delo v računovodstvu


Usposabljanje za pridobitev NPK računovodja je lahko naslednji korak v vaši karieri


Vstopni pogoj

Za pristop k izpitu je potrebna najmanj srednja strokovna oziroma splošna izobrazba in predvsem veselje do poklica.

Usposabljanje za NPK računovodjo traja 112 ur in poteka ob ponedeljkih in sredah med 16.30 – 19.45 (on line) ter v živo ob sobotah dopoldan .
Usposabljanje smo prilagodili izpitnemu katalogu in ga razdelili v 3 module. Priporočamo, da se vključite v vse module, ni pa obvezujoče.


Potek usposabljanja

Modul 1 Računovodstvo in računovodski predpisi

5 srečanj, 28 ur, cena: 368,52 EUR + DDV

Modul 2 Davki in druge dajatve

8 srečanj, 40 ur, cena: 526,44 EUR + DDV

Modul 3 Računovodska analiza, načrtovanje in nadziranje

8 srečanj, 36 ur, Cena: 473,79  EUR + DDV

Modul »Povežimo pridobljeno znanje« in samostojno izdelajmo računovodske izkaze je za vse udeležence usposabljanja GRATIS.


 

Osebno svetovanje

V kolikor se ne morete odločiti katere module izbrati, pokličite Urško Kavčič Rihar na telefon 01 58 97 652, vsak dan med 9.00 in 15.00.
Se želite prijaviti na novice? Vpišite svoje podatke in obveščali vas bomo o aktualnih terminih in novostih.

Predavatelji


 dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon., dolgoletna direktorica s področja financ in računovodstva, svetovalka s področja financ in računovodstva, strokovnjakinja ter samostojna podjetnica in zasebna višja predavateljica s področja financ, računovodstva in davkov na višji in visokih strokovnih šolah in fakultetah. Je izvajalka mnogih strokovnih seminarjev in delavnic ter pripravlja najrazličnejše strokovne in znanstvene članke ter je urednica raznih strokovnih publikacij.


 mag. Tatjana Kolenc – odlična predavateljica z ogromno izkušnjami. Trenutno je zaposlena kot vodja finančno-računovodskega oddelka. V prostem času svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti. Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izpitnega centra za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo. Poleg rednega delovnega razmerja je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja.


Jana Galič, dipl.ekon., davčna svetovalka, dolgoletni vodja finančno računovodske službe. Je članica državne izpitne komisije za NPK kvalifikacije knjigovodja oz. računovodja in samostojna izvajalka številnih seminarjev, delavnic in usposabljanj (NPK knjigovodja, NPK računovodja,…) s področja računovodstva in davkov. Je avtorica mnogih člankov z davčno vsebino ter avtorica in soavtorica vač priročnikov.Podatki za plačilo

Redna kotizacija za celoten program znaša 1.368,75 EUR + DDV. V primeru vključitve v enega ali več modulov veljajo cene, ki so zapisane ob posameznem modulu. Pri vključitvi v celoten program usposabljanja nudimo možnost plačila na 3 mesečne obroke. Prvi obrok v višini 456,25 EUR + DDV je potrebno nakazati do 16. 9. 2024. V ceno je vključeno tudi gradivo.


 

Datum

23 Sep 2024 - 20 Nov 2024

Čas dogodka

16:30 - 16:30

Čas dogodka

  • Časovni pas: America/New_York
  • Datum: 23 Sep 2024 - 20 Nov 2024
  • Ura: 10:30 - 10:30

Več informacij

Več informacij

Lokacija

CPU

Organizator

Urška Kavčič Rihar
Telefonska številka
01/5897-652
Elektronski naslov
urska.kavcic-rihar@cpu.si
Več informacij