Naladnje Dogodki

« Vsi Dogodki

Digitalna preobrazba v praksi, januar 2019

31.01. - 09:00 - 16:00

rev slider - širok - 1220 x 463

Ključni cilj programa DIGITALNE PREOBRAZBE V PRAKSI (DPP) je, kot pove že ime, konkretnost in praktična uporaba v praksi. Pred udeležbo na programu bodo udeleženci elektronsko izpolnili vprašalnika za oceno digitalne zrelosti podjetja ter lastnih kompetenc, da bo izvedba programa DPP lahko še bolj konkretna in praktična ter do neke mere personalizirana.
Posebna lastnost programa DPP so delavnice po metodi »Design thinking« kjer bodo z mentorji in pomočjo predavateljev izdelali dokument »Usmeritve DPP«. To bo ogrodje digitalne strategije za konkretno uporabo v podjetju.
Po zaključenem 40-urnem programu udeleženci prejmejo certifikat
»Coach digitalne preobrazbe” – CDP.
Tu pa se funkcija programa DPP še ne konča, saj bodo udeležencem na razpolago še multimedijska orodja za sodelovalno delo, kar jim bo omogočilo »on-line« kontakte med seboj ter s predavatelji. Za proces DPP in vzpostavitev »digitalne kulture« je namreč ključno tudi povezovanje, mreženje in odprto inoviranje.
Poseben cilj programa DPP so kadri. Kako upravljamo s talenti, spodbujamo inovativno miselnost in razvijamo prave lastnosti v obstoječih in bodočih zaposlenih.

Podrobnosti

Datum:
31.01.
Čas:
09:00 - 16:00
Spletna stran:
https://m.optera.si/dpp-program

Organizator

Urša Naveršnik
Telefon:
01 5897 651
Email:

Prizorišče

CPU
Kardeljeva ploščad 27a Slovenija + Google Map