Naši seminarji

Seznam naših aktivnih izobraževanj
Trajanje: 4 leta
Pričetek: 01.09.2016
Brezplačno do poklicnih kompetenc in konkurenčnosti na trgu dela
BREZPLAČNO
Pripravimo in prilagodimo programe usposabljanj “po meri”. Upoštevamo specifične potrebe ciljnih skupin, se prilagodimo pri urniku in tempu izvedbe ter lokaciji. Pokličite nas na 01 589 76 50 ali nam pošljite povpraševanje!
Oglejte si, kakšne prihranke prinašajo zgodnje prijave. Bonusi so različni glede na program in so med 10 – 15%. Načeloma velja, da se za zgodnje prijave štejejo prijave in plačila do 30 dni pred razpisanim izobraževanjem. Preverite pri katerih programih lahko ujamete zgodnje prijave.
Žičničarstvo in nadzor na smučiščih: izvajamo vsa usposabljanja za nadzornike smučišč ter usposabljanja in preverjanje strokovne usposobljenosti osebja za obratovanje žičniških naprav: vodje obratovanja žičniških naprav in njihovi namestniki, strojniki žičniških naprav, strojniki – vozniki žičniških naprav, posebna strokovna dela z vrvmi.
  Preglejte ponudbo!
Novo znanje za nov začetek.
Kaj je NPK Nacionalna poklicna kvalifikacija
Prelistajte aktualni katalog
Vse o poklicih povezanih z varovanjem: Varnostni menedžer, Varnostni tehnik, Varnostnik čuvaj, Varnostnik nadzornik, Varnostnik telesni stražar, Varnostnik, Pooblaščeni inženir varnostnih sistemov
Trajanje: 2 dni (15 ur)
ZA ZAKLJUČENE SKUPINE in interne izvedbe! V svetu najbolj priznana metoda za izboljšanje osebne in poslovne produktivnosti tudi na CPU. Gremo To Dokončat – Osnove GTD®. Vzpostavite ravnovesje med službenim in zasebnim. Z metodo GTD® boste razmišljali in delovali bolj kreativno, strateško in osredotočeno.
optera is open source marketing automation